Tréning 9.6.2011 Bieli rozdrvili červených !!!

10.06.2011 13:13

 

Do poslednej chvíli sme s napätím očakávali zmenu počasia k lepšiemu. Modlitby boli vyslyšané a tak sme to mohli roztočiť. Hneď na začiatku okrem už spomenutého počasia sme zažili ďalšie dve milé prekvapenia. Prvým bolo rozhodnutie Štefana zaskakovať za Milana počas jeho neprítomnosti ako brankárska dvojka. Druhým prekvapením bol príchod Adriány aj s kompletnou brankárskou výstrojou. Dúfajme, že sme ju nevystrašili a a že nám aj do budúcna vytrhne boľavý tŕň chýbajúceho brankára.

Zrazu sme mali k dispozícii 3 brankárske výstroje... :)

A teraz k priebehu zápasu.

Bieli využili neprítomnosť útočníkov červených a novú posilu vo svojej bráne a tak hneď v prvom zápase rozdrvili červených 5:0 !!!

Červení odmietli výmenu hráčov a do druhého zápasu nastúpili v rovnakom zložení a srdnatejší, čo im prinieslo začiatočné vedenie 2:0. Bieli ale zakontrovali a nasekali červeným 5 gólov a tak výsledok 5:2 opäť potvrdil kvality bielych. ( komentár samozrejme nepíše červený ... :) ).

Tretí zápas sa maximálne zdramatizoval. René ako jediný útočník červených prešiel do obrany a všetci obrancovia do útoku a zrazu červení viedli 3:0. Bieli im tento úskok našťastie včas odhalili a v časovej tiesni stihli vsietiť 4 prekrásne góly, čím úplne zavŕšili porážku červených ....