Tréning 22.5.2011

14.05.2011 13:57

Tréning sa nám vydaril. Krásna účasť 16 hráčov.

S veľkou radosťou sme privítali našich štyroch staronových spoluhráčov, ktorí nás poctili svojou prvou účasťou letnej časti:

Erik F., Matúš G.,Tomáš K.,Juraj F.

tým sa naša súpiska rozrástla na 19 hráčov

Pred začiatkom sme ešte museli vyriešiť problém chýbajúceho brankára ( ktorého ešte musíme nájsť ... :) ). Hráči, ktorí si už predtým odskúšali brankárske remeslo ( René A., Martin S., Robo A., Matúš P., Matej P. ) odmietli pokračovať v zaskakovaní a tak sme ostali  na chvílu v patovej situáci ... :)

Prešiel návrh, aby sa losovalo o "zaskočenie" za brankára vždy na jednu tretinu zo všetkých hráčov ( okrem Milana, ktorý je našou stabilnou brankárskou jedničkou ). Prvý lós padol na nášho tajomníka Dávida S., ktorý najprv chcel utiecť, ale váha funkcie a nutnosť ísť príkladom ho vybičovali k prekonaniu sa seba samého a prvú tretinu v bránke  zvládol bravúrne. Druhý los zaskočil uja Pala, ktorý mal neuveriteľné štastie , vychytal famóznu nulu a prispel k obratu v hre. Do tretej tretiny nastúpil Erik F., ktorý inkasovaním len jediného góla spečatil výhru svojho tímu. Naša brankárska jednička sa nám skoro uvarila v mikine a výstroji, ale aj pri egyptských podmienkach vychytal tutovkové winkle.

Zaviedli sme ďalšiu novinku:

Vyhlásenie najlepšieho hráča

Suveréne najvyšší počet hlasov získal Martin S., ktorý tým ďalší získal bonusový bod. Milan D. za druhé miesto a Maroš F. za tretie miesto dostali plus pol bonusového bodu.