Nadýchnime sa do boja

27.03.2022 19:13

Nadýchnime sa do boja 

 

  • Bolo by neodpustiteľnou chybou, keby súčasné „zázračné“ uvolnenie a „deaktiváciu“ režimu OP sme vnímali ako definitívne . Práve teraz sa (potíšku a v úplnom protiklade s vyhlásením vlády o tom, že COVID jednoducho prestaneme riešiť ) aktualizuje návrh na „Predĺženie platnosti zákona o používaní COVID Pasov“ (viď nižšie) aj po 30.06.2022.
  • Bolo by neodpustiteľnou chybou, keby sme rozpútanie vojny na Ukrajine vnímali ako lokálnu záležitosť

 

Ale ešte väčšou chybou by bolo nevyužiť  tento pôstny čas na zastavenie sa a zamyslenie, čo sa to vlastne udialo, čo sa deje a čo nás čaká. Zatvárať naďalej oči a oblbovať samého seba, že sa všetko ide vrátiť do normálu je šialenstvom.

 

Pozdvihnime zástavu lásky a bratstva!

Vzostup antikrista?

Je táto otázka namieste? Čo vieme podľa svätého písma, cirkevných otcov , zjavení o jeho predpovedanom príchode? Na začiatok asi treba pripomenúť, že diabol je inteligentnejší ako človek, ale človek nie je ponechaný napospas.

diablov cieľ ( podľa svätého písma, cirkevných otcov , zjavení) je zrejmý:

  • skoncovať so svätou omšou a slávením Eucharistie (to mu prekáža najviac )
  • spôsobiť ľudstvu čo najväčšie utrpenie
  • uviesť antikrista „do úradu“ a vyhlásiť ho za spasiteľa ľudstva (nechať ho uctievať ako Boha)
  • priniesť riešenie (práve vznikajúcej)  „neriešiteľnej situácie“  mor , vojna, ekonomický kolaps, hlad a bezprávie (čoho sme už mimochodom očitými svedkami) , ale za cenu odpadnutia od viery (likvidácia kresťanov)

 

Pre posúdenie a správne zorientovanie sa, my ľudia máme k dispozícii zlaté pravidlo, priamo od nášho Pána Ježiša Krista „po ovocí ich spoznáte“

 

Prinesené ovocie (súčasný stav):

Vypustenie umelého vírusu COVID

Vypustenie umelého vírusu COVID prinieslo celosvetový zákaz verejných Bohoslužieb (dych vyrážajúcim jednoduchým diablovým „lusknutím prsta“) bez akéhokoľvek odporu ( alebo až s podporou!?) cirkevnej hierarchie. A aby diablov výsmech bol úplný, udialo sa to za súčasného (aj keď obmedzeného) fungovania ekonomiky (obchodov a prevádzok).

Vypustenie umelého vírusu COVID prinieslo celosvetové násilné izolovanie človeka , vytrhnutie z ľudských (predovšetkým rodinných) vzťahov.

Vypustenie umelého vírusu COVID umožnilo povýšiť neetickú , experimentálnu „vakcínu“ na symbol spásy. Už nebolo treba hľadať záchranu  kajaním sa a obrátením sa k Bohu (ani sme si len nespomenuli na morové stĺpy z minulosti). Počas celej pandémie nebolo počuť z oficiálnych miest ani jediný hlas, že nie ľudská, ale jedine Božia moc nás môže skutočne zachrániť .

Vypustenie umelého vírusu COVID umožnilo označiť  bankovky a mince za „hygienicky závadné“ a odsúhlasiť úplnú digitalizáciu meny ( Čína už uviedla digitálny jüan do reality) v najbližšom období (2023?) v EU

 

COVID Pas

Vakcinácia umožnila „dokonalé“ rozdelenie ľudí, postavila matku proti dcére a otca proti synovi.

Vakcinácia umožnila šírenie nehoráznych  bludov  aj priamo z cirkevných kruhov  (TOP patrí hovorcovi KBS Martinovi Kramarovi - že si nemožno uplatniť voči vakcinácii výhradu vo svedomí !!! – zo dňa 22.12.2021)

Vakcinácia umožnila zaviesť COVID Pas a použiť ho ako „predjazdca“ následného očipovania.

COVID Pas umožnil vytvoriť z nezaočkovaných ľudí bytosti „nižšej“ kategórie

COVID Pas naučil zaočkovaných využívať „konzumné“ výhody

COVID Pas dokonale zvrátil myslenie ľudí, nezaočkujem sa preto, aby som bol chránený pred infekciou, ale preto, aby som získal COVID Pas a bol „privilegovaným“ členom spoločnosti.

A aby diablov výsmech bol úplný, umožnil vstup do kostola len ľuďom s COVID Pasom.

COVID Pas umožní zaviesť sankcie voči nezaočkovaným, nastoliť režim povinného očkovania.

 

Rozpútanie vojny

Vojna na Ukrajine umožní zrýchlený ekonomický kolaps

Vojna na Ukrajine umožní pád celého systému a uvrhnutie nepredstaviteľného množstva ľudí do biedy a utrpenia

 

Tri bodky (očakávaný stav)

Tri bodky, to je pre nás ešte neznámy veľmi bolestný „úsek“, ktorý žiaľ (pre naše odmietanie Boha) musíme absolvovať a ktorý v sebe zahŕňa „prípravu“ na verejné vystúpenie antikrista a jeho (predom definovanú dĺžku) vlády.

Verejné vystúpenie antikrista bude vtedy, keď sa ľudia zmenia na čísla (ako predobraz si spomeňme na očíslované obete koncentračných táborov).  Predstavujem si to (a desí ma to) ako inteligentnú „tetovačku“ (obsahujúcu nanotechnológie), slúžiacu na „úžasné“  účely. Bude to prezentované takým spôsobom, že ľudstvo bude doslova „túžiť“ po tomto pokroku a bude si túto „tetovačku“ samo žiadať!

 

Plán na najbližšie obdobie (o čom už vieme)

Predĺženie platnosti zákona o používaní COVID Pasov

 

 V Bruseli 3. 2. 2022 COM(2022) 50 final 2022/0031 (COD) Návrh NARIADENIE EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY, ktorým sa mení nariadenie (EÚ) 2021/953 o rámci pre vydávanie, overovanie a uznávanie interoperabilných potvrdení o očkovaní proti ochoreniu COVID-19, o vykonaní testu a prekonaní tohto ochorenia (digitálny COVID preukaz EÚ) s cieľom uľahčiť voľný pohyb počas pandémie ochorenia COVID-19

 

Tento návrh zabezpečí obmedzovanie ľudí pomocou COVID pasov aj po 30.6.2022.

 

Vtiahnutie do vojny na Ukrajine čo najväčšieho počtu ľudí, národov, štátov, paktov

 

Sledujme záujmy mocných a nie divadielka hercov – politikov. Kto najviac profituje na tomto ľudskom nešťastí? Kto najviac doplatí?  Pochopme, že záujmy mocných a ich presadzovanie nepodliehajú naším morálnym zákonom a pravidlám.

Konšpirácie  (čo nás pravdepodobne čaká)

  • Nový útok na Bohoslužby
  • Útok na Vatikán
  • Nový smrteľnejší „COVID“
  • Nová vakcinačná technológia
  • Povinné očkovanie, stupňovanie obmedzení ľudských slobôd
  • Digitálna mena
  • Ekonomický kolaps Európy (reálna bieda, hlad a pliagy)
  • Rozšírenie vojny

Čo je skutočne dôležité

Nebo nám vopred hovorí, čo sa stane, aby sme sa duchovne pripravili, aby sme pozdvihli zástavu lásky a bratstva, čo sa nestalo kvôli neposlušnosti ľudstva. Je tu príliš veľa pýchy a mocné národy vo svojej túžbe vlastniť viac, používajú technológie na úkor svojich blížnych. Toto je žalostná história ľudstva, ktorá sa bude opakovať vďaka ľudským ambíciám, až kým sa táto generácia nevyčistí.

Mali sme v rukách neustále výzvy z neba, ktoré nás varovali, ako v posolstve sv. Michala Archanjela z 19. februára 2022, kde môžeme vidieť, že to, čo sa deje v tomto okamihu na Ukrajine, nám bolo vopred povedané.

Spomeňme si aj na posolstvo našej Blahoslavenej Matky z 29. augusta 2021, v ktorom nás varovala: "Počas európskej zimy bude utrpenie". Vieme, že nepriateľ je dychtivý spôsobiť najväčšie možné zlo: sebazničenie ľudstva. 

Čo je hlavným problémom? Je to tak, že človek vyhnal Boha zo svojho života v tomto čase, takže ľudstvo trpí duchovnou anémiou, kvôli ktorej neuznáva a nechce si byť vedomé doby, v ktorej žije.

Nečakajme na ďalšie znamenia alebo signály, bratia a sestry: musíme sa zaviazať  k obráteniu. Nikdy nie je neskoro zmeniť sa, zvoliť si nový život a modliť sa za mier medzi ľudstvom.

Už roky máme odhalenia o tretej svetovej vojne; Napriek tomu budeme vždy apelovať na Božie milosrdenstvo, dôverujúc slovám našej Matky vo Fatime:

"NAKONIEC MOJE NEPOŠKVRNENÉ SRDCE ZVÍŤAZÍ."

Luz de Maria, 25. februára 2022

 

Čo robiť?

 

25. marec 1988

Patrónka nášho národa vniesla jasné svetlo (pokiaľ sme ho však ochotní vidieť) do celej tej spletitosti ľudských konaní s názvom „Nežná revolúcia“. A pri návšteve Šaštína Don Gobbi 12. 9. 1991 dostal v posolstve od Panny Márie túto informáciu: Nie zásluhou hnutí alebo politikov, ale iba na môj osobný príhovor prišlo nakoniec toto vaše oslobodenie…

 

25. marec 2022 (autentický zážitok z Prešova)

Bolo smutné (pre mňa frustrujúce), že sa v našej farnosti zasvätenej Panne Márii tak ohromný dejinný zásah - na osobný príhovor presvätej Panny Márie - pre celý slovenský národ z roka na rok potíšku „preplával“.  Nedokážem opísať, aká duchovná radosť sa vo mne rozhorela, keď sa v tento deň „všetko na dobré“ obrátilo, na tak dobré, že ešte 48 hodín pred zasvätením Ruska pápežom Františkom (v stredu 23.3.2022) , by som ani len nesníval ...(všetko smerovalo k tomu, že aj tento 25.marec skončí nepovšimnutý v ozname nášho dvojtýždenníka LKP)... že plný kostol veriacich bude autenticky prežívať zasvätenie Ruska v priamom prenose z Vatikánu v Božom chráme.

Ďakujem Jolke, že prišla s nápadom ruženca pred krížovou cestou v našej farskej záhrade, ďakujem nášmu pánu farárovi, že sa na to podujal a bravúrne spojil ruženec, krížovú cestu, svätú omšu a priamy prenos z Vatikánu a ďakujem všetkým, čo mu pomohli.

 

Zasvätenie máme za sebou, ale nemenej dôležité je pokračovať a obnoviť  pobožnosť  Päť prvých sobôt.

 

Modlime sa denne svätý ruženec!