Matesov vychytený komentár po víťazstve 11:0 nad Elite team

07.10.2012 14:15

Zdravím všetkých športových priaznivcov predovšetkým tých hokejbalových, kt. už určite netrpezlivo čakajú na pár teplých slov o dnešnom zápase. V zápase štvrtého kola sme si skrížili hokejky s Elite team, kt. až tak "elite" neboli, čo sme aj podľa ich predchádzajúcich výsledkov očakávali . Navyše sme v zostave mali [ Čaka Norisa ] a tak po posledných prehrách sme chceli konečne zabodovať.

Zápas z

ačal vo vlažnom tempe a tak na dažďom zmáčanom povrchu sa nehral oslnivý hokejbal aj preto, že súper nekládol veľký odpor a preto sme sa rýchlo ujali vedenia. O chvíľu sme sa už radovali z druhého gólu a do konca tretiny sme zvýšili vedenie na 3-0. Za tohto stavu sa tímy pobrali do "kabín".

V druhej tretine pokračoval nemastný-neslaný hokejbal z ktorého obaja diváci asi veľkú radosť nemali. V tejto tretine podobne ako v prvej sme si pripísali na konto ďalšie tri góly a ďalšie trestné minúty do našej vzácnej klubovej zbierky.

Tretia tretina zmenu v obraze hry nepriniesla. Opäť sme často ohrievali trestnú lavice aj napriek tomu sme si na náš strelecký účet pripísali ďalších päť gólov.

Dnešný zápas sa odohral viac-menej na jednu bránu no aj napriek tomu treba pogratulovať Mikymu k čistému kontu, síce veľa práce nemal, ale zopárkrát sme ho nechali vyniknúť. V našej hre bolo viacero pekných momentov a gólov na druhej strane aj veľa vylúčení, za ktoré proti silnejším súperom budeme potrestaný minimálne stratou síl. Ale povedzme si na rovinu v zostave s Čakom sa neprehráva. Zostáva nám len veriť, že sa dostaví aj na ďalší zápas.

Hbc Fany Sport Prešov - Hbc Elite team 11:0
góly: Sivák 3, Matia 3, M. Fabuľa 2, E.Fabuľa 2, Viazanko

Povedal po zápase:
Dávid Sivák: Dnes som urobil všetko dobre. Fakt neviem o ničom, čo som urobil zle. ...(O pár sekúnd nato) Keď som v tretej tretine druhýkrát začal behať ...

Autor: Matúš Matia